Οι υπηρεσίες μας

Η REBCON δραστηριοποιείται στον τομέα των πωλήσεων μηχανημάτων επεξεργασίας οπλισμού σκυροδέματος. Χάρη στη συμβολή του εξειδικευμένου προσωπικού της, η REBCON παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις αναφορικά με την πώληση μηχανών όπως: εκτοξευτές επιχρισμάτων, κοχλιοφόρα συστήματα άντλησης και έγχυσης τσιμεντοειδών και μη κονιαμάτων, μηχανήματα περίδεσης μπετοσιδήρου, αυτόματες μηχανές παραγωγής τσερκιών, κουρμπαδόρους, σπειραδόρους / τοξαδόρους, ψαλίδια, ολοκληρωμένες μονάδες κοπής μπετόβεργας, συγκολλητικές μηχανές οπλισμού, μηχανές παραγωγής κλωβών, αυτόματοι κουρμπαδόροι, μηχανές κάμψης δομικού πλέγματος κ.α.
Επιπλέον η εταιρεία μας εκπροσωπεί στην Ελλάδα διεθνείς οίκους παραγωγής εργαλείων και μηχανημάτων στο χώρο των κατασκευών και της οικοδομής, όπως η TJK, η EUROMAIR, η TJEP και η TRAMEV. Στην γκάμα μας μπορείτε να βρείτε μηχανήματα περίδεσης οπλισμού, ψαλίδια και κόφτες μπετόβεργας, καθώς και πρέσες και εκτοξευτές κονιαμάτων.

Οι υπηρεσίες μας

Η REBCON δραστηριοποιείται στον τομέα των πωλήσεων και των επισκευών μηχανημάτων επεξεργασίας οπλισμού σκυροδέματος. Χάρη στη συμβολή του εξειδικευμένου προσωπικού της, η REBCON παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις αναφορικά με την πώληση, την αγορά, την ανακατασκευή και το service μηχανών όπως: ευθυγραμμίσεις, αυτόματες μηχανές παραγωγής τσερκιών, κουρμπαδόρους, σπειραδόρους / τοξαδόρους, ψαλίδια, ολοκληρωμένες μονάδες κοπής μπετόβεργας, συγκολλητικές μηχανές οπλισμού, στράντζες, μηχανές παραγωγής κλωβών, αυτόματοι κουρμπαδόροι κ.α.

Επιπλέον η εταιρεία μας εκπροσωπεί στην Ελλάδα διεθνείς οίκους παραγωγής εργαλείων και μηχανημάτων στο χώρο των κατασκευών και της οικοδομής, όπως η FILAMOS, η EUROMAIR, η TJEP και η TRAMEV. Στην γκάμα μας μπορείτε να βρείτε μηχανήματα περίδεσης οπλισμού, καρφωτικά μηχανήματα, ψαλίδια και κόφτες μπετόβεργας, καθώς και πρέσες και εκτοξευτές κονιαμάτων.

Αποκλειστικοί διανομείς της TJK για την Ελλάδα και την Κύπρο

Στη REBCON, ως αποκλειστικοί αντιπρόσωποι και διανομείς της TJK, αναλαμβάνουμε την πώληση και το service μηχανημάτων, όπως στράντζες, μηχανές παραγωγής τσερκιών, κουρμπαδόροι, ευθυγραμμιστικά, ψαλίδια μπετοσιδήρου κ.α.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η REBCON έχει συσταθεί από μια ομάδα εξειδικευμένων μηχανικών στον τομέα των μηχανημάτων επεξεργασίας μπετοσιδήρου. Η αφοσίωσή μας σε συνδυασμό με τις γνώσεις και την εμπειρία μας υπόσχονται την εύρεση βέλτιστων λύσεων για κάθε εργοτάξιο. Ακόμη το διεθνές δίκτυό μας συμβάλλει τα μέγιστα στην παροχή κάθε υπηρεσίας κι εκτός συνόρων, ενώ παράλληλα μας βοηθά στην εύρεση λύσεων σε μεταχειρισμένες ή ανακατασκευασμένες μηχανές από την παγκόσμια αγορά.

Η REBCON αναλαμβάνει την εύρεση μηχανών βάσει των αναγκών σας, αναζητώντας τη βέλτιστη λύση μέσα από μεγάλο δίκτυο συνεργατών ανά τον κόσμο. Επιπλέον, μπορούμε να αγοράσουμε το μεταχειρισμένο μηχάνημά σας ή και να σας βοηθήσουμε στην εύρεση νέου αγοραστή.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μηχανήματος επεξεργασίας οπλισμού για:

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μηχανήματος επεξεργασίας οπλισμού για Αγορά

Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τα προσωπικά σας στοιχεία έτσι ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Παρακαλούμε ελέγξτε την Πολιτική Απορρήτου για να δείτε πώς προστατεύουμε και διαχειριζόμαστε τα δεδομένα που έχετε υποβάλει.
Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος μηχανήματος επεξεργασίας οπλισμού για Πώληση

Αυτή η φόρμα συγκεντρώνει τα προσωπικά σας στοιχεία έτσι ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας. Παρακαλούμε ελέγξτε την Πολιτική Απορρήτου για να δείτε πώς προστατεύουμε και διαχειριζόμαστε τα δεδομένα που έχετε υποβάλει.

Η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει την σωστή λειτουργία της, τη δυνατότητά σας να επικοινωνήσετε μαζί μας, να δημιουργεί στατιστικά για την χρήση της και να παρέχει πληροφορίες από τρίτους. Πολιτική Cookies